NIEUWS

.

Gewichtsconsulent
Een gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden. Een De beroepsnaam Gewichtsconsulent is niet beschermd.
Dit betekent dat iedereen die dat wil zich Gewichtsconsulent mag noemen. De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) stelt strikte eisen aan haar leden:
- Het bezit van het diploma Gewichtsconsulent
- Regelmatige bij- en nascholing
- Begeleiden van cliënten volgens de BGN richtlijnen
- Aangesloten bij de BGN klachtenprocedure
- Geen verkoop van afslankproducten
Weight4you is aangesloten bij deze vereniging en daarmee erkend als BGN Gewichtsconsulent.

gewichtsconsulent geeft voedings- en bewegingsadviezen, zodat mensen een gezondere leefwijze aanleren en een gezonder lichaamsgewicht bereiken. Alle gewichtsconsulenten die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging hebben een diploma Gewichtsconsulent. Kijk voor meer informatie op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.
Diëtist
Een diëtist is specialist op het gebied van voeding, zowel bij ziekte als gezondheid. Een diëtist adviseert over een evenwichtige voeding op een praktische, persoonlijke en professionele manier. De titel diëtist is beschermd en alleen professionals met een diploma Voeding en Diëtetiek mogen deze titel gebruiken. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten of Diëtisten Coöperatie Nederland.


 

FaLang translation system by Faboba